ETUSIVU
Sijaisauto veloituksetta

HUOM! UUSI KULKUYHTEYS TIILIKADUN KAUTTA

Auto- ja Konekorjaus Esala Oy

 

Auto- ja Konekorjaus Esala Oy huoltaa ja korjaa myös sähkö- ja hybridiautot

eHuolto-auditoitu Auto- ja Konekorjaus Autofit Esala on osallistunut koulutuksiin, hankkinut tarvittavat erikoistyökalut ja testilaitteet sekä järjestänyt latausmahdollisuuden sähkö- ja hybridiautoille. Meillä on valmius tehdä sähkö- ja hybridiautojen perushuoltoja ja korjauksia, turvallisesti ja valmistajien ohjeiden mukaisesti.Auto- ja Konekorjaus Esala aloitti toimintansa vuonna 1996. Perheyritys on laajentunut omien poiken tullessa mukaan yritykseen vuonna 2007 ja 2009. Korjaamotilan laajennus valmistui vuonna 2008. Tilavassa korjaamossa on kolme nosturipaikkaa. Perheyrityksessä toimivat Esa sekä pojat Mikko ja Petri. Autofit-huoltokorjaamoketjuun Auto- ja Konekorjaus Esala liittyi vuonna 2005.

Autofit on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketju on kovaa vauhtia laajenemassa myös muihin maihin. Suomeen Autofit-huoltokorjaamoketjun on tuonut Atoy Automotive Finland Oy. Autofit-huoltokorjaamoketjun taustaorganisaationa toimii Temot International, joka muodostuu 25 johtavasta eurooppalaisesta varaosatukkurista. Atoy Automotive Finland Oy on ollut Temot Internationalin osakas vuodesta 1996. Temot Internationalin kautta Autofit-korjaamoilla on myös alan johtavien varaosavalmistajien tuki.

 

Huoltolaskuri - uusinta uutta Suomessa!

Meillä huollon varaaminen on nyt helppoa ja nopeaa. Huoltolaskurin avulla saat välittömästi hinta-arvion huollon hinnasta ja voit varata samalla myös huoltoajan.

Pääset huoltolaskuriin oikealla yllä olevasta vihreästa VARAA HUOLTO / TARJOUSPYYNTÖ TÄÄLTÄ -linkistä!


Sujuva palvelu ja laadukkaat tuotteet

Auto- ja Konekorjaus Esala tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka.

 

Tarjoamme myös kaivinkoneurakointa

Lue lisää KAIVINKONETYÖT myydään sivulta.


eFlexFuel E85-muutossarja – Kankaanpäässä vain meiltä

Edullisemman ja ympäristöystävällisemmän autoilun puolesta. Autossasi voi muunnoksen jälkeen käyttää bensiini- ja etanolipolttoainetta sekä niiden sekoitusta.
Ainoa VTT:n EURO3-tason päästömittaukset läpäissyt E85-muutossarja. Maailman ainoa E85-muutossarja, joka sisältää mobiiliyhteyden. Testattu ja kehitetty
Suomen sääoloissa. Ei sytytä ajoneuvon vikakoodeja. Lue lisää LAITTEISTO-sivultamme tai käy eFlexFuel.fi-sivustolla.

eFlexFuel